El pròxim 17 de novembre s’inicia el període de votació popular del Premi Voluntariat, que finalitzarà el dia 28 de novembre. Esperem la vostra participació!

El dia 17 de novembre, a les 10 h, s’obre el període de votacions per seleccionar el candidat finalista al Premi Voluntariat de la modalitat votació popular d’entre els 7 projectes presentats, i es clourà el 28 del mateix mes, a les 12 h. Aquest guardó, creat l’any 1993 per la Generalitat de Catalunya, vol donar reconeixement a aquells projectes de voluntariat que excel•leixen per la seva qualitat, amb la finalitat de promocionar i millorar l’acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social.

Aquest premi és una de les quatre modalitats que formen el Premi Voluntariat:
Projectes d’àmbit nacional, amb una dotació de 12.000 €.
Projectes d’àmbit local/comarcal, amb una dotació de 8.000 €.
Premi Eliseu Colomer, amb una dotació de 6.000 €.
Premi votació popular, amb una dotació de 6.000 €.
Entre els dies 17 i 28 de novembre qualsevol persona pot votar un dels 7 projectes finalistes de la modalitat votació popular mitjançant la pàgina web http://premis.voluntariat.org/.

Uns premis amb 19 anys de trajectòria

Enguany el Premi Voluntariat arriba a la 19a edició. Els principals objectius del guardó són: assolir un reconeixement social i institucional del voluntariat i impulsar projectes en aquest àmbit que contribueixin a construir una societat més justa i solidària.

En la passada edició, el guanyador del Premi va ser el projecte “Teràpies naturals per a la inclusió social de sectors desfavorits de la societat”, de l’entitat ADAMA.