Més de 30 persones van participar ahir a la tarda a la trobada territorial de Lleida, que va donar el tret de sortida al 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat.

Més de 30 persones vinculades a diferents entitats sense afany de lucre i altres institucions de les comarques de Lleida van participar a la sessió territorial del 3r  Congrés Català d’Associacionisme i Voluntariat que va tenir lloc a l’Equipament Cívic de Lleida.

Aquesta ha estat la primera de les 17 sessions programades arreu del territori que tenen per objectiu debatre sobre els 5 temes claus en què s’estructura el congrés i que clourà el proper 20 de maig a Barcelona.

Coincidint amb la celebració d’aquestasessió de Lleida, ahir també va entrar en funcionament l’espai web del congrés. La pàgina neix amb l’objectiu de fer difusió de tots els continguts que tinguin relació amb el Congrés, incloses les sessions de treball, recollir opinions d’experts en el sector i esdevenir un espai de participació per a la ciutadania.

Per a tothom qui vulgui participar a la resta de jornades les inscripcions encara són obertes. Us podeu incriure a través d’aquest formulari.