Coincidint amb el 15è aniversari, a partir d’aquest desembre el butlletí A l’Abast canvia el seu format i estrena nous continguts. Amb l’objectiu de continuar essent una eina útil d’informació i assessorament per a les entitats de voluntariat, associacions i ciutadania en general. Vols conèixer el nou A l’Abast?

Coincidint amb el 15è aniversari, a partir d’aquest desembre A l’abast s’adapta al format dels butlletins de la Generalitat de Catalunya i estrena nous continguts. El nou disseny té més notícies i incorpora dues seccions noves: el vídeo de la quinzena i l’entrevista, que permeten aprofundir en qüestions d’interès, amb l’objectiu de continuar sent una eina útil d’informació i assessorament per a les entitats de voluntariat, associacions i ciutadania en general.

El butlletí, coeditat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i la Fundació Pere Tarrés, s’ha convertit en un referent informatiu sobre el món associatiu i del voluntariat i ja compta amb més de 6.000 subscripcions.

El 15 de juny de 1997 es va publicar el primer exemplar [PDF, 2129.92 KB.] del butlletí A l’Abast, un butlletí quinzenal en format paper que tenia com a finalitat apropar a les entitats aquelles informacions que eren útils per al dia a dia de l’associacionisme i el voluntariat català i difondre les activitats i actuacions que aquestes organitzacions desenvolupaven.

Amb un tiratge de 20.000 exemplars, el butlletí es va enviar per correu postal a les entitats fins a l’any 2004. A partir de l’1 de setembre de 2004, A l’abast va començar a editar-se en pdf, cosa que va comportar l’agilització de la seva distribució gràcies a l’enviament a través del correu electrònic. .

L’avenç de les noves tecnologies va permetre que a partir de l’1 de gener de 2007 A l’Abast es convertís en un butlletí electrònic. Sense perdre la seva finalitat, el nou format va ajudar a aprofundir en les informacions publicades, connectar-les amb altres informacions i millorar-ne les condicions de consulta.

Consulta el nou butlletí A l’Abast.

Vols estar informat sobre el que succeeix en el món del voluntariat a Catalunya?

Només cal que et subscriguis al nou butlletí A l’Abast en aquest formulari.