Després de les edicions de Lleida i Barcelona i la bona valoració de les entitats participants, el curs s’organitza a Girona el proper 23 de febrer. És una bona oportunitat per aprendre com acostar-se a les empreses per col·laborar.

L’objectiu d’aquest curs-taller adreçat a les entitats sense ànim de lucre és: dissenyar una proposta de col·laboració que sigui atractiva per a les empreses; saber a quines empreses ens podem dirigir; mantenir el contacte i la relació amb les empreses; saber gestionar les relacions amb el món empresarial i aconseguir relacions mútuament profitoses.. El taller vol donar eines a les entitats per desenvolupar el seu propi model de col·laboració amb el sector empresarial i per tant s’adreça a les persones amb capacitat de decisió sobre l’activitat de l’entitat (associació/fundació ) i/o que s’encarreguin de la captació de fons en general o específicament procedents de les empreses.

El taller, reconegut dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya, impartit per l’empresa Valores & Marqueting, especialista en aquest tema, en col·laboració amb les escoles de formació del territori, oferirà, en un format intensiu, continguts teòrics i pràctics per aprendre a acostar-se, sol·licitar, aconseguir i fidelitzar la col•laboració amb el sector empresarial.

A més, 3 de les entitats assistents al curs podran optar a rebre un procés de tutoria gratuït per al seu pla de captació de fons de procedents de les empreses. La tria de les 3 entitats participats a les tutories serà valorada pels ponents del curs i pels tècnics de formació de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments 6 entitats ja estan gaudint del procés d’acompanyament de la seva feina.

Per a més informació i inscripcions clica aquí.