El 20 de setembre començarà la votació popular del Premi Voluntariat 2010.
El termini per votar s’acaba el dia 20 d’octubre. Esperem la vostra participació!

El període de votacions per seleccionar entre 10 projectes de voluntariat de les diferents candidatures finalistes el premi votació popular, s’obre el dia 20 de setembre a les 10h i es clourà el 20 d’octubre a les 10h. Aquest guardó, creat l’any 1993 per la Generalitat de Catalunya, vol donar reconeixement a aquells projectes de voluntariat que excel•leixen per la seva qualitat, amb la finalitat de promocionar i millorar l’acció voluntària, el seu reconeixement i la seva valoració social.

Els Premis Voluntariat consten de tres modalitats:

– Projectes d’àmbit nacional, amb una dotació de 12.000€.
– Projectes d’àmbit local/comarcal, amb una dotació de 8.000€.
– Premi de votació popular, amb una dotació de 6000€.

Entre el 20 de setembre i el 20 d’octubre qualsevol persona pot votar qualsevol dels 10 projectes finalistes de la modalitat de votació popular.

Uns premis amb 18 anys de trajectòria.

Els Premis Voluntariat enguany ja arriben a la seva 18a edició. Els principals objectius del guardó són: assolir un reconeixement social i institucional del voluntariat i impulsar projectes de voluntariat que contribueixin a construir una societat més justa i solidària.

En la passada edició el guanyador del premi per votació popular va ser el projecte “Recolzament de l’acció comunitària del voluntariat al sector del lleure educatiu” Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya.