Fer participar els voluntaris en l’elaboració del pla de voluntariat, oferir una formació “Elevator Pitch” a entitats o contractar un coordinador de voluntariat són actuacions que Caritas Urgell o l’Ajuntament de Sant Cugat, han tirat endavant. I tu?

Les mesures acordades amb el sector per al PNAV 2014-2015 són una bona manera d’engrescar les entitats i la resta d’agents,  vinculats amb el voluntariat i la promoció d’e la ciutadania participativa,  a posar en marxa, revisar i impulsar aquelles actuacions i processos que facin avançar el voluntariat i l’associacionisme cap els horitzons dibuixats en el Pla.

És per a tots els agents una oportunitat de canvi o de millora, de fer o de refer per millorar interna i externament en la gestió i la promoció del voluntariat i la sostenibilitat de les entitats.

Càritas Diocesana d’Urgell i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès són dos agents molt actius en aquest Pla que han decidit explicar el què fan i perquè ho fan, al costat d’altres entitats com la Taula d’Entitats del Tercer Sector, la FEATE, la Creu Roja, FCVS, Fundació Ramon Noguera, Associació SVS-Acció Blau, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer o la pròpia Direcció General d’Acció Cívica i comunitària (DGACC), entre d’altres

Si des de l’entitat, l’empresa, l’administració pública, la Universitat,  esteu impulsant activitats i actuacions que responen a mesures proposades en el Pla, explica-ho a través del

Si heu generat coneixement entorn els reptes que proposa el pla, i el voleu compartir amb la resta d’entitats, us animem a consultar i fer créixer:

l’Espai PNAV 2014-2015 de xarxanet

Si us sona el PNAV 2014-2015, però no sabeu com relacionar-lo amb el vostre dia a dia podeu llegir:

✓ 10 preguntes i respostes sobre el PNAV 2014-2015

✓ Raons per fer Pla

+ informació: espai web PNAV