Voluntària a la Marató de Tv3.

30 anys de batecs solidaris, amb més de 228.002.353 euros recaptats i amb més de 9.674 investigadors implicats en els projectes i amb més de 75.955 voluntaris a les seves seus telefòniques.

L’any passat, La Marató 2021 va permetre impulsar 36 projectes de recerca en salut mental liderats per 81 equips. Enguany, està dedicada a la Salut Cardiovascular amb el lema “Quan el cor s’atura… La Marató batega”. La Marató és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de Tv3 enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que encara no tenen cura definitiva, però també fa una important tasca de sensibilització en la població catalana sobre aquestes malalties i la necessitat de potenciar la recerca.

Cada Any més de 1.500 persones voluntàries, individuals o d’entitats, fan possible La Marató. Ser voluntari o voluntària de La Marató és una oportunitat per veure i viure en primera persona aquest esdeveniment solidari amb tant d’impacte a Catalunya.

El passat diumenge 18 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Les persones voluntàries que participen a les 4 seus on es desenvolupa La Marató, són un dels pilars indispensables pel bon funcionament de l’esdeveniment: Fira de Barcelona, el Palau de Congressos de Girona, el Port de Tarragona i la Universitat de Lleida.

Aquesta edició, al voltant de 1.500 voluntàries i voluntaris, han participat a les diferents seus, desenvolupant diferents tasques, al llarg de tot el diumenge i matinada del dilluns.

Les Tasques del Voluntariat de La Marató

  • Atenció telefònica (respondre al telèfon per a la captació de donatius).
  • Cap de taula (recollir les butlletes i aclarir dubtes a les persones que atenen les trucades).
  • Separadors (revisar les butlletes).
  • Servei d’ordre (ajudar a fer els moviments de les persones voluntàries per dins les seus).
  • Servei d’àpats (preparar els espais amb el menjar).
  • Missatgers (completar el circuit de les butlletes i la logística).
  • Servei d’atenció als convidats (acollir, acompanyar i assessorar en la tasca d’atenció telefònica).

Podeu escoltar la veu de les persones voluntàries a través del Tiktok de la Generalitat, que va recollir el mateix diumenge, a la Fira de Barcelona, el seu testimoni:

Un agraïment a totes les persones voluntàries que vau participar a La Marató!

Per totes aquelles persones que estigueu interessades a continuar fent voluntariat, podeu consultar la plataforma Connecta’t al Voluntariat, que la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària posa a l’abast d’entitats i ciutadania, on trobareu diferents projectes i entitats en què es necessita la participació de les persones voluntàries.

Per a més informació, visiteu l’apartat de preguntes freqüents de la web marató.voluntariat.org.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres!