En aquesta secció hi trobaràs informació sobre les formacions que t’oferim, l’agenda d’activitats, i tot allò que necessites per a la gestió i el creixement de la teva entitat.

Cens d’entitats de voluntariat

És una eina de reconeixement públic de les organitzacions de voluntariat i una garantia de qualitat en la mesura que les entitats incloses donen compliment al que estableix la Llei del voluntariat i el foment de l’associacionisme. Més informació.

Registra’t al Cens d’entitats de voluntariat

El Cens d’entitats de voluntariat és gratuït i permet aconseguir un seguit d’avantatges per a les entitats de voluntariat. Més informació.

Connecta’t al voluntariat

T’ajudem a trobar voluntariat per a la teva entitat sense afany de lucre. Més informació.

Recursos i serveis per a entitats

Consulta tots els recursos que tens al teu abast i millora la teva entitat. Més informació.

Vols formar les persones de la teva entitat?

T’oferim formació gratuïta adreçada a la junta directiva, persones amb responsabilitats, equip tècnic i voluntaris, amb l’objectiu de millorar les vostres competències, coneixements i habilitats. Més informació.

Subvencions per a entitats

La DGACC té establertes diverses convocatòries de subvencions, ajuts i premis a les quals es poden presentar les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. . Més informació.

Premi Voluntariat

Premi creat amb la finalitat d’atorgar un reconeixement social i institucional i premiar i impulsar les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa i solidària. Més informació.

Coneix el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat

El Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat és el nom que pren l’estratègia de treball conjunta i participada entre el Govern de la Generalitat i el món associatiu i de voluntariat. Més informació.

Butlletins

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre associacionisme i voluntariat, emplena el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de les entitats sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.