La DGACC té establertes diverses línies de suport i informació per al finançament dels programes, els projectes i les actuacions de foment i promoció de l’associacionisme i el voluntariat en tots els seus àmbits (subvencions, ajuts i premis) destinats a les entitats sense ànim de lucre.

Convocatòries i premis

Ajuts, premis, convocatòries i subvencions per a entitats i associacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies:

Butlletí Finançament

És un butlletí electrònic, de periodicitat setmanal, que t’informa de les diverses convocatòries de subvencions i premis, d’institucions públiques i privades, per al finançament de les entitats i les associacions sense ànim de lucre. Accedeix a xarxanet.org i hi trobaràs un espai dedicat a aquest tipus d’informació. Consulta el butlletí.

Encara no t’hi has subscrit?
Si vols rebre quinzenalment el butlletí per estar al dia de les últimes novetats sobre finançament destinades a les entitats del sector associatiu i del voluntariat a Catalunya, subscriu-t’hi.

Espai de finançament de xarxanet.org

Espai dins el projecte xarxanet.org on es recull tota la informació relativa a les convocatòries de les administracions públiques, així com qualsevol altra tipus de convocatòria privada adreçada a les entitats del tercer sector, reunint en un sol espai tota la informació que actualment es troba dispersa i, sovint, poc actualitzada. Entra a la secció de Finançament.