Treball, Afers Socials i Famílies lliura el Premi Voluntariat

A l’acte hi han assistit, entre d’altres autoritats, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlón, i el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls.

El director general, ha destacat la gran tasca que realitzen les entitats de voluntariat, i ha lloat especialment la trajectòria de la Fundació Amics de la Gent Gran, entitat guanyadora d’aquesta edició.

L’entrega del Premi ha estat envoltada de diverses activitats i actuacions que han servit per donar color a l’acte. Les més destacades han estat l’exposició “Connecta’t al voluntariat“, l’espectacle teatral “Vínculos”, realitzat per Ammame (Associació Amics i Amics del Malalt Mental de Santa Coloma de Gramenet), i l’exhibició de dansa inclusiva ‘Yur Dance’. A més, l’esdeveniment també ha comptat amb una mostra d’entitats, la lectura del ‘Manifest pel voluntariat 2018’ i el lliurament de diplomes a les entitats de la Taula Sectorial del Voluntariat.

Premi Voluntariat

El Premi Voluntariat, en la seva 25ena edició, suposa un reconeixement de la tasca de les entitats que implementen els seus projectes des del voluntariat i també de les persones voluntàries que, amb la seva actuació, transformen l’entorn que els envolta. Consta d’un sol premi dotat amb 10.000 € per l’entitat guanyadora.

El Premi Voluntariat es vincula amb el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat com a mesura de promoció de les entitats de voluntariat.

L’entitat premiada ha estat Fundació Amics de la Gent Gran.