S’acaba de publicar la convocatòria del Premi Voluntariat 2014. Amb molts canvis respecte a les convocatòries anteriors, aquest any es vol premiar els esforços de les entitats per millorar la transparència en el seu treball. El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 30 de setembre.

El Premi Voluntariat es torna a convocar, però amb bases totalment diferents a les que s’havien publicat fins ara.

Les noves bases tenen un caràcter estable, i és la convocatòria anual la que indicarà quin serà l’objecte dels projectes que cal presentar per a cada any.

La convocatòria del 2014 vol premiar el projecte més rellevant sobre la millora de la transparència a les entitats, element que es considera prioritari per a la gestió de l’entitat, i que així queda reflectit en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014–2015.

Pel que fa als requisits, només poden presentar-se les entitats censades al Cens d’entitats del voluntariat a la data de publicació de la convocatòria. Han de complir també la resta de requisits que s’especifiquen a les bases generals.

Els projectes, tal com s’ha dit, són per a la millora de la transparència a les entitats, i el seu termini d’execució és l’any 2015.

Només hi ha un sol premi, guardonat amb 10.000 euros, per al millor projecte escollit pel jurat, atenent els criteris de valoració que es recullen a les bases.

El jurat farà públic el seu veredicte en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat del 2014.

Podeu consultar les bases reguladores i la convocatòria del Premi a aquest enllaç:

BASES REGULADORES

CONVOCATÒRIA

El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 30 de setembre.

Cal lliurar la sol·licitud junt amb la documentació general que estableixen les bases i la documentació específica que es detalla a la convocatòria.

Descarregueu la sol·licitud a través d’aquest enllaç: