S’ha publicat la convocatòria del Premi Voluntariat 2015. Aquest any es vol premiar els esforços de les entitats per millorar la participació de les persones voluntàries a l’entitat. L’àmbit temporal en què s’ha d’executar el projecte és l’any 2016. El termini de presentació de sol•licituds acaba el dia 24 de maig.

S’ha publicat la convocatòria del Premi Voluntariat 2015, que en aquesta edició es centra en les actuacions de les entitats per millorar la participació de les persones voluntàries a l’entitat.

Dins del Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014 – 2015 es vol potenciar les actuacions que millorin la gestió de les entitats i de les persones voluntàries que hi col·laboren i afavorir i impulsar-ne la participació en el sí de les entitats és una de les maneres d’aconseguir-ho.

Pel que fa als requisits, només poden presentar-se les entitats censades al Cens d’entitats del voluntariat a la data de publicació de la convocatòria. Han de complir també la resta de requisits que s’especifiquen a les bases generals.

Els projectes, tal com s’ha dit, són per a la millora de la participació de les persones voluntàries a les entitats, i el seu termini d’execució és l’any 2016.

Només hi ha un sol premi, guardonat amb 10.000 euros, per al millor projecte escollit pel jurat, atenent els criteris de valoració que es recullen a les bases.

Podeu consultar les bases reguladores i la convocatòria del Premi a aquest enllaç:

BASES REGULADORES

CONVOCATÒRIA

El termini per presentar les sol·licituds s’acaba el 25 de maig.

Cal lliurar la sol·licitud junt amb la documentació general que estableixen les bases i la documentació específica que es detalla a la convocatòria.