Es publiquen les bases de subvencions de la DGACC

Avui s’ha publicat la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a l’exercici 2018.

En aquesta convocatòria s’inclou el finançament als programes formatius vinculats al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (de caràcter anual). L’import total per a la línia F.6 és de 104.163,48 euros, amb la distribució anual següent: 98.955,30 euros per a l’anualitat 2018 i 5.208,18 euros per a l’anualitat 2019.

Les entitats que sol·licitin suport per al tipus d’acció F.6 han d’estar reconegudes per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) com a escoles de formació de voluntaris. Les entitats només podran sol·licitar subvenció pels cursos que, com a escola, tenen reconeguts dins del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya en el moment de la publicació de la convocatòria, els quals han d’estar adreçats a persones voluntàries de qualsevol entitat de Catalunya.

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària hem el·laborat una guia de suport, que és una eina d’ajut a les entitats sol·licitants de la línia F.6.

  • Consulta les bases aquí.
  • Consulta la convocatòria aquí.
  • Consulta el vídeo tutorial de sol·licitud aquí.

El termini de presentació del formulari de sol·licitud, junt amb els annexos corresponents que l’acompanyen, s’estableix entre el 28 de juny i el 18 de juliol de 2018, ambdós inclosos.