La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació La Marató de TV3 han obert el procés per atorgar els diners recaptats a la “Marató per la pobresa” del proper 27 de maig, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família i la Fundació La Marató de TV3.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació La Marató de TV3 , han obert el procés per atorgar els diners recaptats a la “Marató per la pobresa” del proper 27 de maig impulsada pel Departament de Benestar Social i Família i la Fundació La Marató de TV3.

Totes les entitats d’acció social amb seu social a Catalunya i que treballen en l’àmbit de la pobresa i l’exclusió social poden fer arribar les seves propostes fins al proper 26 d’abril. Els projectes s’han de lliurar a través d’aquest formulari i s’han d’adequar a una de les següents línies d’actuacions:

• Necessitats bàsiques: projectes adreçats a l’atenció de necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, vestimenta i adquisició de material escolar.
• Habitatge: projectes adreçats a resoldre situacions de manca o pèrdua d’habitatge.
• Ocupació i formació: projectes orientats al foment de projectes ocupacionals i d’inserció sociolaboral, així com projectes socioeducatius de caràcter preventiu-
• Infants: projectes destinats a la promoció i protecció dels drets dels infants que viuen en famílies en situació de pobresa.

Bases de la convocatòria
Els projectes que es presentin hauran de seguir els criteris establerts a les bases de la convocatòria.

Període de presentació
El període de presentació dels projectes és del 28 de març al 26 d’abril a les 14.00.

Si teniu dubtes relatius a la convocatòria o a com heu de presentar la documentació podeu fer servir el Servei d’assessorament en projectes per a entitats sense ànim de lucre a traves d’aquest formulari d’assessorament

Valoració dels projectes
El procés d’avaluació dels projectes es gestionarà des de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca. Els experts avaluadors prendran com a base la qualitat, la capacitat transformadora i la rellevància social de les propostes presentades.

La Fundació La Marató de TV3 té una Comissió Assessora Social que vetllarà pel rigor i la transparència de tot el procés d’avaluació dels projectes socials. El Patronat de La Fundació decidirà i farà pública l’adjudicació final de les ajudes. El Departament de Benestar Social i Família com a impulsor i membre de la Comissió Assessora Social i del Patronat de La Fundació vetllarà per garantir el màxim rigor i transparència en tot el procés.

Per a més informació sobre la convocatòria consulteu la web de La Marató de TV3.

Recordeu que encara podeu participar com a voluntari el dia 27 de maig: Fes de voluntari!

Els voluntaris tindran, com sempre, un paper destacat a La Marató. Les inscripcions per participar com a voluntaris ja estan obertes i es podran fer fins el 27 d’abril. El formulari permet escollir la tasca, el torn i l’horari preferits, així com les dates i els llocs de formació dels voluntaris.