Escola d’Estiu del Voluntariat – pàgina de test 190522
  • Inici
  • Escola d’Estiu del Voluntariat – pàgina de test 190522

Escola d’Estiu del Voluntariat – pàgina de test 190522

L’Escola d’estiu del voluntariat és un projecte de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) que ofereix activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

L’objectiu és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats. Els assistents tenen l’oportunitat d’afegir en el seu currículum formacions impartides per entitats especialitzades i persones expertes i reconegudes en el sector associatiu.

L’Escola va néixer l’any 1996 per esdevenir un espai de trobada anual on els alumnes tenien l’oportunitat de fer aquella formació que durant l’any no havien pogut realitzar. El format de l’Escola ha canviat per adaptar-se a la demanda de l’àmbit associatiu i del voluntariat.

Així mateix, per tal de decidir les formacions concretes que han de formar part del programa de l’Escola, cada any s’inicia un procés participatiu en què es pregunta quines són les temàtiques d’interès a les persones voluntàries i les entitats.