Escola d'estiu del voluntariat

La 21a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat s’ha celebrat els dies 28, 29 i 30 de juliol amb sis tallers en horari de matí i tarda. L’edició d’enguany, i per primera vegada, ha estat en línia per seguir posant a l’abast de les entitats i les persones voluntàries un espai formatiu per millorar en el seu dia a dia.

Inscripcions i participació

En relació amb les inscripcions, els sis tallers han tingut un total de 339 persones inscrites, dels quals 260 han estat dones i 79 homes. També, cal destacar la inscripció de 169 persones voluntàries, 51 coordinadors i coordinadores d’entitats, 60 membres de la junta d’entitats i 59 treballadors i treballadores d’entitats. A més a més, les persones participants de l’Escola pertanyen a un total de 149 entitats diferents.

La participació ha tingut un total de 729 connexions en el conjunt dels sis tallers en els quals hi ha hagut molta interacció entre les persones voluntàries i les entitats mitjançant el xat amb preguntes, opinions i reflexions dels participants.

Eixos i tallers

Els sis tallers formatius s’han emmarcat en tres eixos temàtics. El 28 de juliol va començar l’Escola amb el primer eix: “Canviar la manera de treballar, canviar la manera de fer” amb els tallers 1 i 2 a càrrec d’en Joan Antoni Gómez i d’en Javier Quilez respectivament. El segon eix va tenir lloc el 29 de juliol i va tractar sobre les noves tecnologies i les xarxes socials per comunicar-nos eficaçment a càrrec d’en Jordi Flamarich i de la Mònica Úrrutia. I per tancar la 21a edició de l’Escola els dos tallers es van centrar entorn el tercer eix: “Cuidem-nos i cuidem els altres” a càrrec de la Mercè Brey i de la Joana Frigolé.

En aquest vídeo pots veure un petit resum d’alguns dels sis tallers! Pròximament, penjarem tots els tallers a voluntariat.gencat.cat!

Escola d’Estiu del Voluntariat

L’Escola d’estiu del voluntariat és un projecte de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) que ofereix activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.