Estem al servei de les entitats!

Què t’oferim?

Forma’t: formació per a tu i per a les persones de la teva entitat dins del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (PFAVC) i en el marc de l’Escola d’Estiu del Voluntariat.

Connecta’t al voluntariat: t’ajudem a trobar persones voluntàries per als teus projectes i activitats. A voluntariat.gencat.cat pots explicar detalladament l’activitat que proposes i les funcions i tasques que hi hauria de fer el voluntari o voluntària. Fes una proposta de voluntariat.

Enxarxa’t: gràcies a xarxanet.org podràs difondre què fa la teva entitat i podràs fer xarxa amb la resta d’entitats i persones del vostre sector associatiu. A xarxanet.org també trobaràs recursos útils per a la gestió del dia a dia i informació d’actualitat i opinió.

Serveis d’assessorament i acompanyament: posem a la teva disposició serveis d’assessorament sobre aspectes jurídics, econòmics, comptables, comunicatius, informàtics i tecnològics, i serveis d’acompanyament per millorar la participació interna, la comunicació de l’entitat, la captació de fons, la planificació estratègica, les competències dels equips i els projectes d’intervenció. Fent clic en aquest enllaç pots sol·licitar un servei d’assessorament o d’acompanyament.

Cens d’entitats del voluntariat: forma part del Cens i obtindràs reconeixement i visibilitat per a la teva entitat. El Cens et permet optar a les subvencions de foment del voluntariat i al Premi Voluntariat.

Som un Servei de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. Donem suport a les entitats sense ànim de lucre fomentant el seu reconeixement, facilitant la formació de les persones que hi col·laboren i impulsant els seus projectes i programes.