Estrenem un nou Xarxanet.org pels 15 anys del projecte

Xarxanet celebra el seu 15è aniversari com a espai d’actualitat i d’intercanvi entre associacions i persones voluntàries, i ho fa amb nou disseny. El portal permet així visualitzar de forma fàcil les notícies i recursos que es publiquen setmanalment, amb espais destacats i promocionats en portada, una sèrie de portals temàtics i diverses seccions especials.

Un dels principals canvis estructurals que aporta el nou Xarxanet.org és la clara diferenciació entre les dues seccions amb més continguts, notícies i recursos. A més, cada un dels portals temàtics adquireix major rellevància a la pàgina d’inici mitjançant un menú més concís del que oferia l’anterior format.

El canvi s’ha plantejat considerant la diversitat de dispositius que s’utilitzen per visitar el portal, i com no podia ser d’una altra manera, s’ha fet un replantejament estructural i de funcionalitats.

Imatges i audiovisuals, protagonistes

Xarxanet també ha fet un pas endavant per aportar major quantitat de continguts multimèdia, els quals comptaran amb una secció especial a la pàgina principal, en què hi figuraran tots els vídeos publicats al web.

En el nou disseny s’ha tingut molt en compte la composició de tots els elements que integren el portal, la disposició dels espais i la claredat i la senzillesa estructurals. Això ha permès la creació d’una nova imatge global de Xarxanet que posa de manifest una estètica renovadora, coherent i fresca.

En definitiva, volem aconseguir que Xarxanet segueixi sent un element clau del treball en xarxa de les associacions i el voluntariat.