Us volem agrair l’interès que ens heu fet arribar, mitjançant la sol·licitud web, per acollir l’exposició “Connecta’t al voluntariat”.

Amb aquesta exposició el Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat, s’ha proposat donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar.

Sabem que amb el vostre suport a aquesta exposició estem aconseguint donar més visibilitat a aquesta tasca, ajudar a difondre la gran feina dels voluntaris, mostrar que hi ha àmbits molts diversos on es pot dedicar temps i esforç, i moltes maneres de posar els coneixements, habilitats i inquietuds de la gent al servei de la ciutadania.

Tot i que coneixeu les característiques, objectius, estructura, contingut, requeriments tècnics i condicions generals de l’exposició; aprofitem per recordar-vos que podeu consultar a la web la fitxa tècnica de l’exposició, i un recull de les condicions generals que són de compliment obligatori.

A més, a la web també teniu a la vostra disposició un document explicatiu que creiem que pot ser de gran ajuda per mostrar les videoentrevistes que acompanyen i formen part de l’exposició, en cas de disposar del material necessari per fer-ho.

Haurieu de rebre un E-mail amb tota la informació de la vostra reserva. Si us plau, verifiqui que les dades són correctes.

La seva reserva és suseptible a rebre modificacions que seràn degudament informades vía email.

Per fer la recollida i entrega necessitarem, amb prou antelació, l’horari i les dades del personal o empresa de transport (i persona o persones) que s’encarregaran d’aquesta tasca, ja que sense aquestes dades no els deixaran accedir al recinte ni recollir el contingut de l’exposició.

Tant per les dades i horari del personal de transport, com per a  qualsevol dubte, aclariment o incidència podeu contactar amb el Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat: