Voluntariat Gran Recapte 2021

La 13a edició del Gran Recapte, impulsada pels quatre Banc dels Aliments de Catalunya, se celebrarà del 19 al 27 de novembre. La campanya tornarà a ser amb donacions monetàries als diferents punts de recollida, que es destinaran a l’adquisició i distribució d’aliments. L’any passat es van aconseguir més de 7 milions d’euros que van permetre aprovisionar més de 5 milions de quilos d’aliments.

Voluntariat per al Gran Recapte

Els voluntaris i voluntàries estaran presents als punts de recollida el divendres 19 i el dissabte 20 de novembre a l’entrada de la botiga amb una armilla d’un sol ús i mascareta en torns de 4 hores. Les seves funcions seran informar als clients del canvi d’operativa per motius de seguretat i com col·laborar amb el Gran Recapte.

De moment, ja hi ha 4.000 persones inscrites, però encara en falten 6.000 per cobrir els torns que s’organitzaran a les botigues els dies 19 i 20 de novembre.

Per apuntar-te com a persona voluntària al Gran Recapte d’Aliments pots inscriu-te a la proposta de voluntariat per mitjà de la plataforma Connecta’t al Voluntariat.