Recomanacions per a l’adaptació de les administracions a la Llei del voluntariat
Avui, la DGACC ha publicat vuit guies per presentar els projectes que subvencionen els programes de caràcter comunitari, de promoció del voluntariat i enfortiment de l'associacionisme, i de promoció i reconeixement del poble gitano.
26/07/19
Recomanacions per a l’adaptació de les administracions a la Llei del voluntariat

Guies per presentar projectes:

A més a més, teniu a la vostra disposició aquesta infografia que recull els aspectes principals a tenir en compte.

Sessió informativa

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza una sessió informativa per presentar les principals novetats de la convocatòria per a les subvencions dels projectes i de les activitats que inclou la línia F.

La sessió tindrà lloc el dilluns 29 de juliol a les 12:15 hores a la Sala d’Actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona).

Per assistir-hi cal fer la inscripció en aquest formulari.

Convocatòria i bases

El passat 19 de juliol es va publicar la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials.

El passat 2 de juliol es van publicar les bases per la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el divendres 9 d'agost de 2019.

Més informació

Convocatòria Bases