Avui, 12 de febrer, s’ha inaugurat, al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”.

En la inauguració han participat el Dr. Antonio Roman, director assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el sub-director general de Cooperació Social i Voluntariat, Marc Viñas i la voluntària de l’Associació de Cardiopaties Congènites de Catalunya i protagonista de l’exposició, Laia Llopart.

Es tracta d’un muntatge que fa un recorregut pel voluntariat a Catalunya de la mà de persones que un dia van decidir fer el pas de convertir-se en voluntaris i voluntàries que expliquen les seves vivències, emocions i sensacions, i busca donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar. Els protagonistes són veus d’arreu del país, de persones grans i joves, homes i dones, nascudes aquí o nouvingudes.

Connecta’t al voluntariat

L’exposició introdueix la plataforma tecnològica Connecta’t al voluntariat que és una eina que permet posar en contacte les entitats de voluntariat amb les persones que volen ser voluntàries o ja ho són, i es converteix en un espai de trobada que simplifica i automatitza la cerca de noves persones voluntàries i propostes de voluntariat.

Unes 70 entitats col·laboren amb Vall d’Hebron

Unes 70 entitats col·laboren de forma altruista amb Vall d’Hebron al llarg de tot l’any. El desembre passat, l’hospital va retre homenatge a l’esforç de voluntaris, entitats i associacions que hi col·laboren –i que també formen part de la xarxa d’Amics de Vall d’Hebron– a la jornada Voluntariat: el meu temps és per a tu. En el decurs de l’acte, van poder explicar les seves vivències a Vall d’Hebron i com contribueixen a fer més propera l’estada a l’hospital i a donar suport afectiu a pacients i famílies.