L’Escola d’Estiu del Voluntariat és un espai on s’ofereixen activitats formatives de qualitat per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

L’objectiu és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats. En la seva 20a edició, el programa d’enguany ha recollit les propostes de les més de 80 persones que van participar en un formulari el passat mes de març.

Inscripcions obertes

La inscripció inclou l’assistència a les activitats escollides (conferència inaugural i tallers), els certificats d’assistència a les activitats escollides i la pausa-cafè al matí (la inscripció no inclou el dinar).

L’Escola és una activitat gratuïta que es finança en la seva totalitat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Escola d’Estiu del Voluntariat 2018

L’any passat es va celebrar a Barcelona l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2018 que va tractar sobre els grans reptes i problemes que existeixen a les entitats de voluntariat, i va plantejar possibles solucions en àrees específiques de la comunicació, la intervenció social i la gestió d’equips i persones. A més a més, l’Escola també va acollir la presentació de l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”.