Ja fa gairebé un mes que van començar les sessions territorials  del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat i ja tenim les primeres conclusions. Podeu consultar-les i fer-hi les vostres aportacions.

El passat 18 de febrer van començar les sessions territorials del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat. Des d’aleshores ja s’han realitzat diverses sessions amb una participació mitjana de 21 persones per sessió.

En cadascuna de les sessions, els dinamitzadors dels grups de treball elaboren un informe amb les conclusions, que són validades posteriorment de forma telemàtica pels participants. En aquests moments ja podem donar a conèixer les conclusions de les sessions de Lleida i Tarragona.

A mesura que es disposin de les conclusions validades de tots els debats territorials, s’aniran publicant en aquest espai .

Us recordem que tothom qui vulgui pot manifestar la seva opinió en relació a aquests informes o de qualsevol altre tema relacionat amb el congrés a través dels dos espais previstos per recollir les vostres aportacions:

  • Des de la web de xarxanet, que també té un espai per participar,  que trobareu en aquest ENLLAÇ
  • Des de l’espai del Procés participatiu del 3r Congrés de Participa.gencat.cat

Conclusions de la sessió de Lleida del 18 de febrer

Conclusions de la sessió de Tarragona del 4 de març