Ja està disponible la documentació de consulta a la web d’inscripcions per participar a La Marató. Us recordem que les inscripcions comencen el proper 5 de novembre, i us aconsellem revisar tota la informació perquè, a l’hora de fer la inscripció, tingueu les dades a mà.

El 14 de desembre de 2014 La Marató de TV3 arribarà als 23 anys amb un programa dedicat a les malalties del cor.

Els més de 2000 voluntaris, que cada any participen amb el seu compromís i temps en el desenvolupament de la jornada en les quatre seus telefòniques arreu de Catalunya, podran inscriure’s –com en els darrers anys- a través d’aquest mateix espai web entre els dies 5 i 20 de novembre.

La inscripció permet escollir la tasca que es vol fer, el torn horari i la seu territorial on es vol participar, així com les dates i els llocs de formació de la campanya 2014. Donat que hi ha canvis en els horaris d’alguns torns és molt important que us llegiu atentament les instruccions. Us recordem l’obligatorietat de l’assistència a la formació ja que forma part de la participació com a persones voluntàries de La Marató.

La web d’inscripcions és: marato2014.voluntariat.org

Ja està en marxa la campanya de divulgació de La Marató a les escoles, amb conferències informatives, adreçades a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país. L’objectiu és donar a conèixer als joves la realitat que es planteja en La Marató d’enguany i promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

Per més informació sobre La Marató de TV3 feu clic aquí