Irene Borràs, va començar la seva intervenció en la inauguració de la 17a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat a mode de “sondeig” entre les  persones assistents (representants de les escoles de formació, representants d’entitats i persones voluntàries), per prendre el pols de “l’estat comunicatiu” de l’entitat.

Posteriorment va avançar en apuntar de manera planera i molt exemplificadora aspectes claus, mètodes, camins i fórmules de la comunicació,…o de la no comunicació (que també comunica!!) per donar eines per a la millora de la comunicació a les entitats. Comunicar per existir, comunicar en dues direccions, comunicar per transformar,…i tothom comunica, van ser algunes de les idees que van ressonar amb més força al llarg de la breu sessió (35minuts), però molt interessant, que podeu veure a través del següent enllaç  “Jo comunico, tu comuniques, ell comunica…”.

La ponent va posar punt i final a la seva intervenció amb una dinàmica amb els assistents per “comunicar” a la resta d’entitats i persones voluntàries, la idea que s’emportaven o que els havia suggerit la xerrada. Podreu seguir-les ben aviat a Voluntariat.org.

La inauguració de la 17a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat va comptar també amb la presència de Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària, i el subdirector de Cooperació Social i Voluntariat, Marc Viñas, que en les seves intervencions van explicar l’estructura general de l’escola  i van detallar les formacions que s’adrecen a cadascun dels perfils d’actuació en el si de les entitats i projectes. Podeu veure la presentació dels cursos de l’EVV’16 des d’aquest enllaç.

  • Podeu consultar el programa complert de l’EEV’16 i fer la inscripció en aquest enllaç