Aquest desembre finalitza el projecte europeu de voluntariat VERSO i el dia 4 al matí tindrà lloc l’acte de tancament i conclusions d’aquest projecte, de tres anys de durada, que es va iniciar el 2012.

La jornada està organitzada pel Departament de Benestar Social i Família, que ha estat un dels socis participants de VERSO, i comptarà amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona, també soci de coneixement del projecte, i de les entitats socials que hi han col·laborat: Fundació Ared, Voluntaris en Assessoria Empresarial (VAE), Fundació Èxit, Associació Punt de Referència i Casal dels Infants per a l’Acció als Barris.

Al llarg de la jornada es presentaran les recomanacions polítiques que s’han elaborat després d’aquests tres anys de treball i es mostrarà el Catàleg de bones pràctiques, que conté les 17 experiències de voluntariat seleccionades. També es reflexionarà sobre la possibiliat d’implementar a Catalunya elements i metodologies de quatre bones pràctiques d’altres països, proposta que obrirà el debat i la refleixió entorn la transferibilitat de projectes de voluntariat d’un territori a un altre.

La jornada finalitzarà amb una segona part més dinàmica, amb  participació del públic, al voltant d’una taula rodona sobre com aprofitar l’experiència VERSO i la transferència de coneixements a Catalunya.

L’aforament és limitat i tothom que hi estigui interessat cal que confirmi l’assistència a: entitats@voluntariat.org

JORNADA  DE TANCAMENT I CONCLUSIONS DEL PROJECTE VERSO

DIA: 4 de desembre de 2014

HORA: de 9.45 a 13.45h.

LLOC: Palau Centelles (Baixada de St. Miquel, 8. Barcelona)