El proper 20 de novembre, tindrà lloc una nova edició de la “Jornada d’Innovació Democràtica”, que enguany tindrà com a motiu la Qualitat democràtica i el món local. Aquesta jornada està oberta a tots els agents de la societat civil implicats en la participació ciutadana, incloses les entitats.

El Departament de Governació i Relacions Institucionals, en el marc del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica, organitza en col•laboració amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya una nova edició de la “Jornada d’Innovació Democràtica”, que aquest 2013 té com a títol: ”Qualitat democràtica i el món local”. Aquesta jornada tindrà lloc el proper 20 de novembre a Barcelona.

Els objectius principals de la jornada són donar a conèixer experiències de bones pràctiques participatives impulsades per diferents ajuntaments i ens locals, i fer difusió del treball d’estudi, recerca i suport realitzat per diferents institucions als ajuntaments.

La jornada està adreçada a càrrecs electes locals, personal tècnic de les administracions locals i de la Generalitat, membres d’entitats del tercer sector, personal investigador, politòlegs i estudiants interessats en els àmbits de la participació ciutadana.

Podeu consultar el programa de la jornada i la informació de la inscripció a aquest l’enllaç del web