Trobada xarxanet 20 anys tarragona

3a Trobada territorial dins els actes de celebració de 20 anys del portalContinuem amb les jornades territorials per donar a conèixer i ampliar el projecte Xarxanet.org. Ahir, 23 de maig, es va fer la trobada a Tarragona. Tercera sessió territorial i amb ganes de continuar amb la resta: Mataró, Lleida, Girona i Barcelona. Aquesta última canviarà de data finalment per un tema tècnic, i sembla que si tot va bé es celebrarà el 19 de setembre, per als que ja us heu inscrit, Xarxanet contactarà amb vosaltres.


De les jornades que s’han realitzat fins ara destaquem la bona disposició de les entitats per col·laborar en el projecte, algunes ja hi participaven o el coneixien, però sempre acaben declaren que descobreixen nous serveis que desconeixien. Xarxanet.org fa 20 anys que  elaborar recursos a la seva plataforma pel món associatiu i això ja comença a tenir una dimensió molt gran de continguts, on les entitats poden, realment, trobar tot allò que necessiten i també serveis d’assessorament per al seu bon funcionament.


Fins ara recollim també la necessitat de moltes entitats de conèixer també a les entitats del seu propi territori per poder col·laborar i treballar conjuntament.


Les sessions tenen la mateixa estructura, una benvinguda de part la de Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, una presentació del projecte de Xarxanet.org i després un taller sobre com publicar i ser entitat col·laboradora, sempre de manera gratuïta i pensant en visualitzar les entitats de tot el territori.

El portal és una cooperació entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i diferents entitats associatives, que aporten expertesa i coneixement del món associatiu de primeríssima mà.

Es pot ser entitat col·laboradora de Xarxanet.org de manera gratuïta, elaborar continguts sobre projectes per penjar com a recursos dins del portal, bones pràctiques que es portin a l’entitat o també publicar a l’agenda esdeveniments i actes, tan sols hi ha el requisit d’estar legalment constituïts com entitat sense ànim de lucre, fins i tot a l’agènda es poden publicar actes de plataformes.

Aquí teniu les pròximes trobades:

  • 30 de maig: Mataró
  • 6 de juny: Girona/Salt
  • 13 de juny: Lleida
  • 19 de setembre: Barcelona (Canvi de data, abans era el 20 de juny)

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg