Per donar resposta a les demandes de les entitats sense ànim de lucre, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies té la voluntat de publicar les bases reguladores i la convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre, properament.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha organitzat dues sessions informatives específiques sobre la nova convocatòria en relació als programes d’activitats i projectes de caràcter cívic, comunitari i de participació ciutadana, de promoció del voluntariat i d’enfortiment de promoció i reconeixement del Poble Gitano, per tal que els potencials beneficiaris puguin  començar a preparar les seves propostes.

 

Les línies de subvencions previstes

1. Programes estables d’activitats de caràcter cívic, comunitari i de participació ciutadana, que realitzin associacions veïnals i entitats de gent gran vinculades a la xarxa d’equipaments cívics de la DGACC.

2. Programes de foment i promoció de voluntariat per a entitats censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya.

3. Projectes de caràcter cívic i comunitari per lluitar contra l’exclusió social, centrats en:

a. Projectes cívic-comunitaris.

b. Projectes de desenvolupament comunitari.

c. Projectes de lleure inclusiu.

4. Programes d’activitats i projectes per la promoció del reconeixement, la participació, la inclusió social i la igualtat de tracte del poble  gitano a catalunya.

5. Projectes d’enfortiment de l’associacionisme, a través de projectes i actuacions de millora interna de les entitats.

6. Programes formatius vinculats al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya, per a aquelles entitats reconegudes dins del Pla com a escoles de formació.

 

Les entitats interessades en assistir a alguna de les dues sessions informatives previstes, cal que facin la seva inscripció a través del formulari previst, atès que l’aforament és limitat:

Sessió informativa del dia 26 de gener de 2017:

Hora: 16.30 – 18.00
Lloc: Sala d’actes de la segona planta de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Adreça: Pg. Taulat 266 – 270, Barcelona

Formulari d’inscripció
.


Sessió informativa del dia 27 de gener de 2017:

Hora: 12.00 – 13.30
Lloc: Sala d’actes de la segona planta de la seu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Adreça: Pg. Taulat 266 – 270 Barcelona

Formulari d’inscripció
.