El proper divendres 11 d’abril al matí, està prevista la Jornada que té com a objectiu principal aclarir dubtes sobre la futura Llei de voluntariat i donar a conèixer el II PNAV. Les inscripcions estaran obertes fins el proper 9 d’abril. Podeu consultar programa i inscriure-us, aquí.

Arran de l’entrada al parlament del text de proposta de la Llei del voluntariat de Catalunya, molts ens locals volen resoldre dubtes entorn el paper que han de poder fer entorn el voluntariat i l’associacionisme. Amb l’ànim de poder explicar tot el que fa referència a la llei, i al seu sentit i contingut, des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària s’ha organitzat una Jornada de treball el proper 11 d’abril a Barcelona (Casa del Mar, C. Albareda, 1).

El programa de la Jornada, té com a eix central la futura Llei del voluntariat però aborda també el II Pla Nacional de l’Associacionisme i el voluntariat i els programes i serveis que des de la Generalitat de Catalunya es posen el servei de les entitats i associacions d’arreu de Catalunya, i que per tant esdevenen una eina de primera magnitud per als tècnics i responsables dels ens locals que donen suport a l’associacionisme i el voluntariat.

INSCRIPCIONS:
Per formalitzar la vostra inscripció només cal que ompliu aquest formulari, abans dels dia 9 d’abril. Les places són limitades.