La gerent de la federació fent part de la presentació de l’escola.

La trobada va comptar amb la presència de gran part de les escoles que pertanyen al Pla, i l’equip de la DGACC que està al capdavant del Pla. La presentació de l’escola acollidora de la trobada, va anar a càrrec del seu director Víctor Ajuria i de la gerent de l’entitat Eulàlia Mas, que va voler posar de relleu els 35 anys que la FCVS fa aquest any, i la seva presència al PFAVC des del primer moment.

Més enllà de les informacions relacionades amb els diversos projectes que s’aborden en relació al Pla (identificació de les competències transversals a les formacions, Aula virtual, finançament, etc), la trobada va tenir com a punt clau la celebració dels 30è anys del Pla de Formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya, i les accions que s’hi relacionaran, tant per celebrar com per reconèixer i enfortir aquesta col·laboració públic-privada per impulsar la formació de voluntariat de qualitat. La trobada del més d’octubre està previst que es realitzi a Manresa, a la seu del CAE, una altra escola que enguany també està d’aniversari.

2 de juny de 2024: 30 anys del Pla de formació.

El Pla de Formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya, és un programa formatiu adreçat al voluntariat de qualsevol àmbit d’intervenció amb la participació d’escoles i entitats de formació d’experiència reconeguda. La diversitat de cursos i temàtiques que ofereix el Pla representa una bona base i un bon recurs per a les entitats de voluntariat i associacions a l’hora d’elaborar el seu de pla de formació.