La Fundació Privada Catalana Comtal ha estat l’entitat guanyadora del Premi Voluntariat 2015, amb el projecte “Em sento bé, com a casa”. Aquest projecte incideix en la millora de la participació de les persones voluntàries de l’entitat.

La Fundació Privada Catalana Comtal ha estat l’entitat guanyadora del XXII Premi Voluntariat 2015, dotat amb 10.000 €.

Enguany els projectes havien de presentar propostes de millora de la participació de les persones voluntàries a l’entitat, i havien de ser desenvolupats al llarg de l’any 2016.

Els membres del jurat del Premi Voluntariat, format pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Sr. Ramon Terrassa, que el presideix, la Sra. Maria Assumpció Vilà, Síndica de Barcelona i la Sra. Gemma Bonet, periodista, es van reunir el passat 15 de juny i després de valorar i puntuar els projectes presentats (29 en total), van acordar que el projecte guanyador era “Em sento bé, com a casa”, presentat per la Fundació Privada Catalana Comtal.

Aquest projecte pretén crear un espai web per millorar i fomentar la participació activa de les persones voluntàries de l’entitat, des del mateix disseny del mateix fins a la seva dinamització. Aquest projecte es desenvoluparà al llarg del 2016.

L’acte de lliurament del Premi s’ha realitzat el dia 1 de juliol a la tarda, al Born Centre Cultural. L’acte ha estat presidit per l’Honorable senyora Neus Munté, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya i consellera de Benestar Social i Família, que ha lliurat el premi.