Assignació de places a La Marató de TV3
Més de 2.200 persones voluntàries de La Marató de TV3 han fet possible la rebuda de 10.715.430 euros per a la recerca contra el càncer. Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, volem agrair la seva participació i contribució a l’èxit de La Marató de TV3.
10/01/19
‘La Marató de TV3’ bat el seu rècord històric recaptant 10.715.430 euros en la lluita contra el càncer

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio 2018 ha mobilitzat el conjunt de la societat catalana i ha assolit l’impressionant resultat de 10 milions de euros, xifra que supera el total recollit durant l’edició passada a la mateixa hora. Sota el lema “La investigacio dona vida”, el programa de TV3 conduït per Ramon Gener i Gemma Nierga, va començar a les deu del matí i va acabar a la 1 de la matinada.

Durant les 15 hores de durada del programa, les persones voluntàries han fet possible la rebuda dels milers de donatius i el funcionament de les 4 seus telefòniques de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Aquestes són les principals tasques que han realitzat les persones voluntàries:

  • Atenció telefònica (respondre al telèfon de captació de donatius).
  • Cap de taula (recollir les butlletes i aclarir dubtes a les persones que atenen les trucades).
  • Separadors (revisar les butlletes).
  • Atenció als convidats (atenció a convidats i voluntaris).
  • Servei d’ordre (ajudar a fer els moviments de voluntaris dins de les seus).
  • Servei d’àpats (preparar les taules amb les estovalles i el menjar).
  • Servei de Guardaroba (recollir, guardar i tenir cura de les pertinences que lliurin les persones voluntàries).
  • Runners (completar el circuit de les butlletes i la logística).

Infografia - La Marató de TV3 2018

L’edició 2018 de La Marató de TV3 consolida el sorteig com a sistema d’inscripció
Per segon any consecutiu, el sistema d’inscripció de persones voluntàries ha funcionat amb una preinscripció prèvia, un total de 2.865 persones s’han preinscrit, per participar en un sorteig de les places disponibles.

La Web del Voluntariat per La Marató de TV3 ha seguit millorant el seu disseny i funcionalitats. Destaca el sistema de missatgeria interna, que ha permès comunicar-se amb les persones voluntàries de forma més directa.

L'edició 2018 de La Marató de TV3 consolida el sorteig com a sistema d'inscripció Per segon any consecutiu, el sistema d'inscripció de persones voluntàries ha funcionat amb una preinscripció prèvia, un total de 3.836 persones s'han preinscrit, per participar en un sorteig de les places disponibles.