La UE a través de la web de l’Any Europeu del Voluntariat 2011 proposa una iniciativa que dóna veu als protagonistes d’aquest any, el voluntariat.

Un any europeu permet recollir dades, mesurar impactes, prendre consciència i conèixer. Conèixer que arreu d’Europa hi ha milers d’actuacions que són dutes a terme per persones voluntàries i que la transformació social és possible de la mà de tantes i tantes persones que fan del voluntariat la seva manera de canviar el món.
La declaració de l’Any Europeu ha donat peu a una sèrie d’iniciatives comunicatives que pretenen posar de manifest la gran importància del voluntariat com a valor a la societat europea i sobretot iniciar un seguit d’actuacions i activitats que posin en relleu en tots els àmbits possibles i per a tots els agents la magnitud d’aquesta força social i la seva naturalesa.

La UE, a través de la web de l’Any Europeu del Voluntariat 2011, proposa una iniciativa que volem destacar especialment perquè dóna veu als protagonistes d’aquest any, al voluntariat, als homes i les dones que amb la seva tasca fan possible un altre món. L’espai permet que es puguin enviar les pròpies experiències de voluntariat amb la voluntat que es pugui visualitzar tant la tasca que es desenvolupa com el rerefons personal i emocional que comporten, alhora de poder conèixer en primera persona altres experiències de voluntariat tan semblants o tan diferents a les nostres.

Fas voluntariat? Saps que a Europa en som molts? T’agrada el que fas? Tens una experiència que vols compartir? En aquest 2011 Europa t’obre una porta perquè ho expliquis a la resta de voluntaris i voluntàries de qualsevol indret.
Anima’t!