El passat 28 de novembre es van reunir els membres del Jurat del Premi Voluntariat 2016, format pel Sr. Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària, la Sra. Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona i la Sra. Rita Marzoa, periodista. Després de la valoració dels 21 projectes presentats en aquesta edició del 2016, el jurat va decidir atorgar el Premi a l’Associació Alba, de Tàrrega, pel seu projecte Volem i Podem!

Va recollir el Premi,  lliurat per la consellera  Dolors Bassa,  La Sra. Maite Trepat i el Sr. Joan Roca, que van explicar breument el projecte premiat. Cal destacar l’alt nivell dels projectes presentats a aquesta convocatòria 2016, la qual cosa mostra la qualitat del treball de les entitats de voluntariat a Catalunya.

Per veure l’acta del jurat del Premi voluntariat podeu consultar el tauler electrònic.

Aquest any el Premi es centrava en la innovació social en l’associacionisme i el voluntariat. El projecte premiat s’ha  de desenvolupar al llarg del 2017 tal com indica la convocatòria. Si voleu conèixer més detalls del Premi voluntariat podeu consultar:

El Premi Voluntariat 2016 en dades