La 17a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, va ser presentada a la  Sala d’Actes de la Casa del Mar de Barcelona, i va comptar amb la presència d’escoles, representants d’entitats i persones voluntàries.

El director general d’Acció Cívica i Comunitària i el subdirector de Cooperació Social i Voluntariat, van explicar l’estructura general de l’escola  i van presentar en detall les formacions que s’adrecen a cadascun dels perfils d’actuació que de manera gereral es presenten a les entitats i sobre els quals el Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat fan referència de manera recurrent entenent que són pilars bàsics de la millora del teixit associatiu i de la capacitat d’intervenció i incidència de les entitats.

La presentació, a la qual podeu accedir des d’aquest enllaç, va ocupar la primera part de la inauguració, i va fer un repàs exhaustiu de les formacions des de diversos punts de vista.

Seguidament va ser en torn d’Irene Borràs, que estirant el fil de la seva participació en el 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat com a dinamitzadora de l’eix de la comunicació, va compartir sota el títol “Jo comunico, tu comuniques, ell comunica…” aspectes claus, mètodes, camins i fórmules per a avançar en la millora de la comunicació. Va acabar la seva intervenció amb una dinàmica i convidant els assistents a participar de les formacions de l’Escola d’Estiu amb buna oferta molt àmplia..

Va posar punt i final a la inauguració una invitació del director general a conèixer  de primera mà el programa de l’escola i a fer-lo servir per a donar resposta a les necessitats formatives de les entitats.

També va engrescar les entitats a participar-hi recordant que encara hi ha les inscripcions obertes per a les formacions del setembre.


  • Podeu accedir a la presentació dels cursos de l’EVV’16 des d’aquest enllaç
  • Podeu consultar el programa complert de l’EEV’16 i fer i fer la inscripció en aquest enllaç