El passat 15 de juny, la delegació del Govern de la Generalitat a Lleida va acollir les dues primeres jornades de formació de la  Plataforma TransparEnt. Més de 60 representants d’entitats de diferents àmbits (social, cultural, esportiu….) van participar a les jornades organitzades per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.   El periodista Pedro Molina, professor del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB, va ser l’encarregat de dinamitzar les sessions. 

Amb posterioritat a les sessions de Lleida, també es  van organitzar dues sessions més, una a Girona i una altra a Vic. Ambdues van tenir també una bona acollida per part de les entitats d’aquests territoris.

A partir del 4 d’octubre, amb la jornada que es realitzarà a la ciutat de Tortosa es reprendran la resta de formacions  programades per a la tardor.

Per poder participar en alguna de les sessions, cal formalitzar la inscripció mitjançant aquest formulari, on també podeu consultar les dates i poblacions en les quals es duran a terme les sessions.

L’aforament de cada sessió és limitat a 30 persones.