Amb motiu de la capitalitat de Barcelona 2014 es reprèn l’EEV amb un nou format que, al llarg de dos mesos i mig i aprofitant el període d’estiu, donarà resposta a diferents agents i perfils, s’obrirà a Europa i comptarà amb formacions presencials i en línia.

La capitalitat de Barcelona 2014 i la participació i implicació del Departament de Benestar Social i Família en aquest projecte han fet que, de nou aquest any, l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV’14) torni a ser una cita en el calendari associatiu català, si bé aquesta vegada amb nou format, noves idees i més modalitats de formació. La proposta amb la qual l’equip de la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat està treballant contemplarà la realització de cursos, tallers i seminaris que seran impartits per escoles de formació de voluntariat reconegudes en el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC) i per altres entitats de referència associativa.

L’oferta de l’escola inclourà també els cursos del PFVC que es duguin terme al territori durant el període de l’EEV’14 i que de manera regular planifiquen les escoles del PFVC.

L’EEV’14, que es durà a terme entre els dies 2 de juliol i el 27 de setembre, tindrà una més forta presència a Barcelona amb motiu de la capitalitat, però preveu també formacions a Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Sabadell i Tortosa, que tindran dos moments forts presencials, un primer el 4 i 5 de juliol i un altre el 19 i 20 de setembre.

L’EEV’14 s’adreçarà a les persones voluntàries i al sector associatiu en general i, en alguna formació concreta als agents públics i privats que s’hi relacionen. La formació serà gratuïta i, amb criteri general i per criteri de contenció de la despesa, no es tiraran endavant formacions que tinguin menys de 15 alumnes inscrits.

Podeu continuar informats d’aquesta activitat a través del web voluntariat.org, subscrivint-vos al canal RSS i a través del butlletí A l’Abast.