La 18a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) tornarà a partir del 28 de juny. La present edició de l’EEV és un punt d’inflexió respecte les darreres edicions, especialment per la seva nova proposta formativa, amb un marcat caràcter pràctic.

L’EEV és un projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que consisteix en la realització de cursos especialitzats per a persones voluntàries.

Les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat, tenen a l’EEV l’oportunitat d’afegir en el seu currículum formacions realitzades per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades del sector associatiu.

En aquesta edició es preveu realitzar més de 30 cursos, distribuïts en tres modalitats: píndoles formatives, tallers i curs d’iniciació al voluntariat. D’aquesta manera les persones interessades poden matricular-se en cursos específics que es realitzaran a les 8 seus territorials de l’Escola o en línia a través de l’aula virtual.

La totalitat dels cursos, tindran una durada d’entre 3, 6 i 12 hores lectives i s’admetran de 15 a 40 alumnes. Precisament l’EEV està concebuda també com un punt de trobada de les entitats catalanes, en la qual les persones voluntàries de diferents entitats poden compartir els seus coneixements i enriquir-se amb l’intercanvi d’experiències pròpies de cada tipus d’organització i àmbit.

Aquest model formatiu va néixer el 1996 amb l’objectiu de generar un espai de trobada únic, on els alumnes tenien l’oportunitat de fer aquella formació que durant l’any no havien pogut realitzar.


El període d’inscripcions a l’EEV 2017 començarà el divendres 9 de juny en aquesta mateixa pàgina web
.

Seus territorials de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2017

Amposta
Barcelona
Girona
Granollers
Lleida
Manresa
Sabadell
Tarragona