El proper 3 de novembre a les 18.30 hores, se celebrarà l’acte de lliurament dels Premis Civisme al  Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8) de Barcelona. Aquests guardons promouen el civisme entre la societat catalana des de diferents àmbits.

El proper 3 de novembre a les 18:30h de la tarda es realitzarà el lliurement de tres premis que promouen el civisme en la societat catalana.

Els Premis de Civisme d’enguany inclouen:

  • 32è Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana.
  • 28è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil.
  •  19è Premi als Mitjans de Comunicació, per a televisió, ràdio, premsa escrita i web.

Els premis, convocats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, estimulen i premien accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots tres, amb la diversitat de categories que ofereix, pretén arribar a un espectre social el més ampli possible.

Aquests premis tenen l’antecedent històric en el Premi Prat de la Riba, que la Generalitat de Catalunya va instituir l’any 1935 per guardonar el millor llibre sobre formació i educació cívica.

Dades de l’acte de lliurament:

Dia: 3 de novembre del 2014.

Hora: 18.30 hores.

Lloc: Palau Centelles. Baixada de Sant Miquel 8, 08002 Barcelona.

Per assistir-hi cal confirmar assistència al telèfon 938822570 o a premiscivisme.bsf@gencat.cat