La convocatòria ordinària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies subvenciona projectes d’entitats sense ànim de lucre de diversos àmbits com l’associacionisme, el voluntariat i l’acció comunitària. 

El proper dimarts, 25 d’abril de 2017, és el darrer dia per sol·licitar les subvencions per a activitats i programes d’entitats sense ànim de lucre.

Aquestes subvencions van dirigides a entitats legalment constituïdes que no tinguin ànim de lucre, amb establiment operatiu a Catalunya, de l’àmbit d’afers socials, inclusió social, famílies, joventut, infància, associacionisme, voluntariat, acció comunitària i atenció a la comunitat gitana, igualtat, migracions i ciutadania.

Les sol·licituds de les subvencions, així com els altres tràmits associats a la concessió de les subvencions, es realitzaran exclusivament per via electrònica.

Cal destacar que aquesta convocatòria és plurianual, el que aportarà estabilitat pressupostària als projectes impulsats per les entitats amb un horitzó de 2 anys. En aquest sentit, la dotació per al 2017 és d’111,5M€, la de l’any vinent serà de 104,5M€ i el 2019 s’hi destinaran 1,3M€.

L’any passat, el Departament va subvencionar 2.791 projectes arreu del país duts a terme per 1.923 entitats.

Consulta les bases aquí.

Consulta la convocatòria aquí.

També et pot interessar:

Vídeotutorial “Subvencions a entitats del Dep Treball, Afers Socials i Famílies”.

Es publiquen les bases i la convocatòria de subvencions de la DGACC.