El proper mes de març tindrà lloc la convocatòria de tres noves edicions del curs La gestió del voluntariat i la qualitat, curs impartit per la Creu Roja de Catalunya i reconegut dins del Pla de formació del voluntariat de Catalunya.

La Creu Roja de Catalunya convoca tres noves edicions del curs La gestió del voluntariat i la qualitat a diferents poblacions catalanes (Girona, Lleida i Barcelona) el proper mes de març.

El curs vol permetre, a les entitats, establir procesos senzills i flexibles respecte la selecció, la incorporació, l’acollida, l’orientació, la formació i la participació del voluntariat en el si de l’entitat. La implementació d’un sistema de qualitat en la gestió del voluntariat afavoreix d’una banda l’estandarització dels processos i de l’altra el coneixement i seguiment del procés de gestió del voluntariat per part de totes les persones implicades

El curs està especialmente recomenat per a coordinadors i gestors de voluntariat d’entiats mitjanes i petites i /o d’altres interesades a aprofundir en aquest tema.

Informació i inscripcions.