Neix el grup de treball de les escoles del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat-1

Avui, s’ha publicat al DOGC una correcció d’errades de les bases per la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies al DOGC (ORDRE TSF/127/2019, de 27 de juny).

Amb aquesta modificació, les Federacions i les Confederacions poden presentar projectes en què algunes despeses (nòmines, subministraments, lloguer i despeses de local) superin en conjunt el 30% del total de les despeses que preveu el projecte.

Convocatòria i bases

El passat 19 de juliol es va publicar la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials.

El passat 2 de juliol es van publicar les bases per la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El termini de presentació del formulari de sol·licitud finalitza el divendres 9 d’agost.

Sessions informatives

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària organitza sessions informatives per presentar les principals novetats de la convocatòria per a les subvencions dels projectes i de les activitats que inclou la línia F.

Les sessions informatives tindran lloc el dilluns 29 de juliol a les 12:15 hores i el dimecres 31 de juliol a les 16:00 hores a la Sala d’Actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona).

Per assistir a les sessions informatives cal fer la inscripció en aquest formulari.