COVID-19: Les propostes de voluntariat del món local disponibles a la plataforma Connecta’t al voluntariat

El passat dilluns 16 de març, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va posar a disposició de les administracions públiques i les entitats socials la plataforma Connecta’t al voluntariat per donar suport a persones vulnerables en el marc de l’emergència sanitària actual. Les propostes de voluntariat que es difonen mitjançant el portal Connecta’t […]

COVID-19: La plataforma Connecta’t al voluntariat disponible per ajuntaments i entitats

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies posa a disposició de les administracions públiques i les entitats socials la plataforma Connecta’t al voluntariat per donar suport a persones vulnerables en el marc de l’emergència sanitària actual. Les conseqüències derivades de les mesures adoptades davant l’excepcionalitat poden repercutir de manera molt significativa sobre persones en […]

Es constitueix la Comissió Interdepartamental del PNAV

El Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat (PNAV) Horitzó 2021 és el resultat del treball conjunt entre la Generalitat i el món associatiu per a la consolidació del teixit associatiu i per al foment del voluntariat.

El Pla de Formació celebra els 25 anys

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha celebrat el 25è aniversari del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya amb totes les protagonistes del Pla.

Fundació Espigoladors, guardonada amb el XXVI Premi Voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha lliurat el Premi Voluntariat. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) convoca anualment aquest guardó que vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa i solidària.