Campanya de foment del voluntariat

Connecta’t al voluntariat és un espai de trobada per a les entitats de voluntariat i les persones que volen fer voluntariat o fan voluntariat a Catalunya. La plataforma analitza les propostes de voluntariat i recomana aquelles que millor s’ajusten al perfil i les preferències de cada persona.

Nou Connecta’t al voluntariat

El Connecta’t  renova la seva imatge i usabilitat amb la finalitat de millorar l’experiència de les entitats i les persones voluntàries.

Per un costat, les entitats registrades al Connecta’t hi trobaran a la pàgina principal tres taulers diferents: un tauler de missatgeria, un tauler amb les propostes de voluntariat i un altre tauler amb les persones voluntàries. Ara, les entitats podran contactar directament amb una persona voluntària o podran veure més fàcilment les persones voluntàries inscrites a les propostes de voluntariat.

Per l’altre, les persones voluntàries registrades al Connecta’t hi trobaran a la pàgina principal tres taulers diferents: un tauler de missatgeria, un tauler amb les inscripcions a les propostes de voluntariat i un altre tauler amb algunes propostes que et poden interessar. Ara, inscriure’s a propostes, contactar amb l’entitat i moltes accions més és molt més senzill.

 

Us convidem a visitar la plataforma Connecta’t al voluntariat i donar un cop d’ull al nou Connecta’t al voluntariat!