El diumenge 13 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en la diabetis i l’obesitat. Van participar més de 2.300 persones voluntàries i es van recaptar 7.015.367 € en el moment de tancament del programa.

El diumenge 13 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3, que aquest 2015 s’ha centrat en la diabetis i l’obesitat.

Com cada any La Marató ha estat un èxit de participació ciutadana, que es va fer visible a partir de les 9 del matí, quan es van obrir els telèfons per començar la captació de fons de La Marató.

Durant tot el dia, 2.330 voluntaris i voluntàries, distribuïts entre les 4 seus telefòniques (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) posades en marxa el dia del programa, van atendre les trucades de la ciutadania que volia fer donatius, en una mostra de civisme i solidaritat, una tasca inestimable que no es podria dur a terme sense la seva participació.

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, que coordina el col·lectiu de persones voluntàries que participen el dia de La Marató, es vol agrair molt especialment la seva participació i contribució a l’èxit d’aquesta nova edició.

 La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família va visitar el centre de trucades de la Fira de Barcelona i hi va participar com a voluntària. Podeu obtenir més informació llegint la nota de premsa del Departament de Benestar Social i  Família.

El marcador al tancament del programa va ser de 7.015.367 euros. Encara es poden fer donatius per La Marató.