Pel que fa al curs Iniciació al voluntariat ambiental que s’impartirà entre els mesos de maig i juny per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, adreçat al voluntariat corporatiu de Telefónica, s’ofereixen places gratuïtes per als voluntaris d’entitats que treballin en l’àmbit ambiental.

Fundación Telefónica i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família van establir recentment un acord per promoure, en el marc del Pla de formació del voluntariat de Catalunya, la formació del voluntariat corporatiu de Telefònica que participa en actuacions dins de l’àmbit català.

Una de les mesures previstes en aquest acord pel que fa a la formació era: en cas que l’empresa no emplenés el nombre màxim de places previstes per als cursos establerts, les places vacants s’oferirien gratuïtament als voluntaris de les entitats esmentades.

En aquest cas, l’edició que es posa a disposició de les entitats és: Iniciació al voluntariat ambiental , que serà impartit per l’entitat Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

Consulteu aquests cursos a l’agenda de formació i al web www.voluntariat.org