La sessió de formació serà impartida per experts de la UAB, a Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Boi del Llobregat, Terrassa, Tarragona i Vilanova i la Geltrú. Consulteu el programa i calendari i inscriviu-vos.

Per respondre als reptes plantejats al PNAV 2014-2015, així com al compromís del govern per a l’impuls de la transparència entre les entitats del tercer sector, la DGACC  organitza amb la col·laboració de la Taula del Tercer Sector, la realització de 10 sessions formatives sobre transparència aplicada a les webs de les entitats.

Els objectius són: formar i sensibilitzar sobre el valor i els beneficis de millorar la comunicació aplicant criteris de transparència, formar  en autodiagnosi de la transparència i amb l’ús del qüestionari d’autodiagnosi i facilitar a les entitats aplicar criteris d’autodiagnosi a les pàgines web de les entitats participants.

La formació s’adreça a persones d’entitats del tercer sector amb responsabilitat de govern o gestió i a tècnics de comunicació i/o persones responsables de la comunicació de les entitats sense ànim de lucre independentment de les seves característiques en quant a àmbit d’actuació o territorial, forma jurídica, nombre de socis i voluntaris, i recursos econòmics o humans.

Podeu consultar el calendari de sessions i el programa i fer les inscripcions, aquí.