Inscripcions a l'EEV 2018

L’objectiu de l’EEV és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiencies entre entitats. En aquesta edició l’EEV vol posar de manifest la necessitat de comunicar millor els programes i projectes de les entitats de voluntariat.

INSCRIPCIONS TANCADES

La inscripció inclou:

  • assistència a les activitats escollides (conferència inaugural, tallers simultanis i/o mostra de teatre).
  • certificats d’assistència als tallers escollits.
  • pausa-cafè al matí i a la tarda (la inscripció no inclou el dinar).

Ja pots consultar el preprograma.

Aquesta és una activitat gratuïta per a les persones que formen part d’una entitats sense ànim de lucre, es finança en la seva totalitat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


L’EEV és un projecte formatiu de la DGACC, que consisteix en la realització de tallers especialitzats per a persones voluntàries. És una de les accions que el Govern impulsa en el marc del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat i forma part del compromís per una formació de qualitat i gratuïta per a les entitats en resposta a les conclusions del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat.

Aquest model formatiu va néixer el 1996 amb l’objectiu de generar un espai de trobada únic, on els alumnes tenien l’oportunitat de fer aquella formació que durant l’any no havien pogut realitzar.